Liity AAU:n jäseneksi

Halutessasi voit liittyä helposti AAU:n jäseneksi. Lähetä sähköpostia jäsenrekisterin hoitajalle osoitteella: marko.tuominen(AT)ppg.inet.fi
Viestistä tulee ilmetä: Nimi, osoite, syntymäaika sekä mielellään sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Mikäli sinulla on jo aikaisempi motorsport-id, ilmoita myös se.

Jäsenmaksut vuonna 2021 ovat aikuisjäsen 30 euroa ja nuorisojäsen (alle 15v) 13 euroa.

Karting sää

HÄMEENLINNA harjoitusrata Click for Hameenlinna, Suomi Forecast TOIJALAN RATA Click for Toijala, Finland Forecast HYVINKÄÄN RATA Click for Hyvinkaa, Suomi Forecast Klikkaamalla banneria, saat tarkemmat säätiedot.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:200410 kpl

KILPAILIJA-AVUSTUKSET

Moottoriurheilussa kilpailut ovat olennainen osa toimintaa. Ahveniston Autourheilijat ry haluaakin kannustaa ja tukea jäsenistönsä osallistumista kilpailutoimintaan. Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus anoa kilpailija-avustusta. Kriteerit kilpailija-avustuksen myöntämiselle ovat:

1) osallistuminen AKK:n virallisiin kilpailuihin (poislukien karting-juniorit, joille myös kerhotason kilpailut hyväksytään).

2) aktiivisuus seuran toiminnassa.

Kilpailija-avustuksen myöntämisestä ja sen suuruudesta päättää yhdistyksen hallitus yhdistyksen taloudellisen tilanteen mukaan. Avustuksen suuruuteen vaikuttaa hakijan menestys kauden kilpailuissa, sekä aktiivisuus, niin kilpailutoiminnassa, kuin seuran toiminnassa.

Avustushakemus ladattavissa AAU:n sivuilta tästä linkistä